Nieuwe variant voor jouw jeugdwerk? #omikradvent

corona quick tips Nov 29, 2021
 

Opnieuw hebben we in ons land met allemaal maatregelen te maken. Misschien vallen al je plannen voor jouw jongeren weer in het water. Hoe leef je nu toe naar Kerst? Speciaal voor jou hebben we Omikradvent ontwikkeld. Zo kan je blijven investeren in de relaties met jouw jongeren, wat de omstandigheden ook zijn. 

OMIKRADVENT: DE NIEUWE VARIANT VOOR JOUW JEUGDWERK 
Wil je met je jongeren samen toeleven naar Kerst? Doe mee met Omikradvent! Dit gaat je helpen om de komende weken niet alleen door te gaan met je jeugdwerk, maar ook verdieping te brengen. 

In 29 dagen leren de jongeren mensen kennen zoals Jozef, Maria en Jezus. Op een laagdrempelige manier ontdekken de jongeren met challenges en muziek wat Kerst voor hen persoonlijk kan betekenen. 

HOE PAK IK DIT AAN? 

  1. Maak een WhatsApp-groep met je jongeren aan. 
  2. Bedenk welke jongeren je toevoegt aan de app-groep. Zo is dit ook een laagdrempelige kans om jongeren toe te voegen die niet vaak op de club komen. 
  3. Download de aftelkalender Download de advent aftelkalender (yfc.nl). 
  4. Maak elke dag een screenshot van de desbetreffende dag. 
  5. Deel deze in de appgroep. 
  6. Als de dag een opdracht bevat, daag je jongeren dan uit hun antwoord te geven op de foto of hun antwoord te kleuren. Laat ze deze foto opnieuw delen in de app. 

Weet je dit al?

We helpen jou graag maximaal te groeien in jouw impact op de jongeren in jouw leven. In onze online trainingen nemen onze professionele jongerenwerkers je mee in de beste tips, nieuwste wetenschappelijke inzichten en inspirerende verhalen. Neem eens een kijkje, en ontdek hoe we jou verder gaan helpen!

Bekijk trainingen

Rouw bij jongeren: een onduidelijke achtbaan aan emoties

Jun 21, 2022

Samen Jong: Waarom loopt de ene kerk leeg, en stroomt de andere ker...

Jun 17, 2022

Waarom je sexting niet moet onderschatten, en hoe je dit wél bespre...

Mar 15, 2022