Gratis

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
Yxobcvzetnkvljg3sdh4 file

De 5 gewoontes

Maak hier jouw account aan en krijg direct gratis toegang.

1. Nog geen account? Volg de stappen op deze pagina.

2. Heb je al een account? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres die hoort bij jouw account als je jezelf aanmeldt en deze training wordt toegevoegd aan je bestaande account.

Heel gewoon grote impact maken?

Wat zijn de vijf gewoontes die mensen uitleven om heel gewoon een grote impact te maken op jongeren? Ontdek het in deze training 'de 5 gewoontes'! De training bij het gelijknamige boek, gegeven door de auteur.

Inhoud training

Iedereen kan meer impact hebben op jongeren, door de juiste gewoontes te ontwikkelen. Mensen met impact leven vijf gewoontes uit. Gewoon door wie ze zijn en wat ze uitleven hebben ze een grote impact op de jongeren in hun leven.

Deze training laat zien wat deze vijf gewoontes zijn, en met welke vijftien dagelijkse oefeningen je dit in praktijk kunt brengen. Het helpt je dit te ontwikkelen tot het punt dat het je tweede natuur is geworden: een gewoonte. Dit vraagt tijd en inzet, maar met de juiste stappen kan je in gemiddeld zesenzestig dagen een nieuwe gewoonte aanleren.

Elk mens is verschillend qua persoonlijkheid, talenten en leeftijd. Maar als we groeien in de juiste dingen doen, kan iedereen als uniek persoon in zijn eigen omgeving meer positief verschil maken. Want impact hebben is niet moeilijk. Het is gewoon de juiste dingen doen.


Programma training 'De 5 gewoontes'

In deze training starten we met een 'short version', waarin je in 30 minuten mee wordt genomen in de grote lijnen. In 7 specifieke trainingen nemen we je vervolgens mee de diepte in. Dit is de opbouw:

Opbouw training

  • Korte training die je in 30 minuten meeneemt in de grote lijnen
  • Training 1 - introductie + de kracht van gewoontes
  • Training 2 - Gewoonte 1 - wees jezelf
  • Training 3 - Gewoonte 2 - verdiep relaties
  • Training 4 - Gewoonte 3 - beweeg vooruit
  • Training 5 - Gewoonte 4 - motiveer groei
  • Training 6 - Gewoonte 5 - creĆ«er vermenigvuldiging
  • Training 7 - het volgende hoofdstuk