Sprekers en trainers

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker of training op locatie? Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen!

Bekijk onze sprekers
 

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud. Hierdoor spreken wij ten dienste van de doelgroep die we tegenover ons hebben.

 

Bekijk onze sprekers

"Toen wist ik dat ik Zijn kind was!"

‘’Toen jij sprak over Jezus, leek het wel alsof ik Hem even naast je zag staan. Een gevoel van intens geluk overviel me en ik wist dat ik Zijn kind was.’’

"Confronterend, scherp en vol liefde!"

‘’Ik vond je preek confronterend en scherp, maar door alles heen klinkt de liefde van GOD voor mij. Dat heeft me veel kracht en vertrouwen gegeven.’’

Bram

Bram Rebergen (directeur) heeft als spreker inmiddels veel ervaring opgebouwd. Zijn hart gaat uit naar de Bijbel en om de boodschap ervan krachtig onder woorden te brengen voor een brede doelgroep. Zijn focus ligt daarbij op oudere generaties. Hij voelt zich geroepen christenen uit de dagen om de blijde boodschap van het Koninkrijk van Jezus Christus te blijven delen in hun omgeving en in het bijzonder met jongeren. Bram weet de Bijbelse boodschap kwetsbaar en scherp neer te zetten en hoopt daarmee dat mensen opnieuw onder de indruk raken van de liefde van God en de genade die elke keer opnieuw wordt aangeboden in en door Zijn Zoon Jezus Christus.

Nodig Bram uit

Corine

Corine Zonnenberg (theoloog en teamleider Training & Toerusting) is gepassioneerd over jongeren en de kerk. Ze gelooft dat de kerk een plek mag zijn waar jongeren God ontmoeten en ervaren, maar ook een plek waar jongeren mogen meebouwen aan Gods Koninkrijk. Ze gaat regelmatig voor in kerken en spreekt over gebed, Gods stem verstaan en de rol van de kerk.

Nodig Corine uit

Jonathan

Jonathan Pellegrom (jongerenwerker, spreker en auteur) is gepassioneerd over impact maken, jongeren en Jezus. Zijn hart is dat mensen de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. Daarom spreekt Jonathan graag over thema’s als: intimiteit met Jezus, een leven met impact en vertrouwen op God.

Nodig Jonathan uit

Karina

Karina (jongerenwerker) wordt geraakt door de gebrokenheid in het leven van jongeren. Juist in díe gebrokenheid wil Jezus staan, het Licht van de wereld. Gebroken licht, geeft een regenboog. Zo geeft Jezus weer kleur in de gebrokenheid van het leven. “Ik heb zelf mogen ervaren hoe God weer kleur gaf in een donkere periode van mijn leven. Zijn trouw is groot en de regenboog mag ons daar aan herinneren!” Ze vindt het belangrijk om de Bijbel praktisch te maken en spreekt graag over thema’s als Jezus volgen in je dagelijks leven, (Gods) kracht in kwetsbaarheid en Gods trouw en liefde.

Nodig Karina uit

Joost

Joost van Dalfsen (missionair jongerenwerker & theoloog) is gepassioneerd voor het koninkrijk van God. Hij verlangt ernaar om Gods koninkrijk steeds meer te zien in zijn omgeving. In het dagelijks leven werkt hij met jongeren die aan de rand van de samenleving staan. Gods hart gaat uit naar gebroken mensen. Joost verlangt ernaar om God te mogen vertegenwoordigen in zijn woorden en daden. Hierdoor spreekt Joost graag over thema’s als: Gods Koninkrijk, identiteit en het beste nieuws ooit.

Nodig Joost uit

Praktische informatie sprekers:

Spreken tijdens een gemeente- of jeugddienst?
Je kunt kiezen tussen de opbrengst van een collecte óf € 199 excl. btw en excl. reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Spreken op een conferentie of zakelijke bijeenkomst: Prijs in overleg.

Heb je nog vragen? Neem contact op met [email protected].

Trainers

Ben jij op zoek naar een inspirerende trainer waarmee je samen aan de slag kunt in jouw kerk? Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen!

Bekijk onze trainers

Jan Verduijn

Jan is onderwijskundige, trainer en adviseur. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het werken met jongeren, zowel op straat als in de kerk.

"Goede jeugdleiders maken sterk jeugdwerk vanuit de kerk. Het begint bij Gods hart, en jouw hart. Wie je bent en wat je daaruit doet, maakt een enorm verschil! Jij bent belangrijk en daarom willen wij graag in jou investeren."

We bieden training op jouw locatie aan over diverse thema’s zoals:

  • Jongeren begrijpen (jongerencultuur)
  • Grip op je groep (groepsdynamiek)
  • Waardevolle relaties opbouwen met jongeren (relationeel jeugdwerk)
  • Digitale leefwereld van jongeren (online jeugdwerk)
  • Verdieping door creatieve gesprekstechnieken

Staat jouw thema er niet tussen? Neem contact op voor een training op maat. (Tip: bij onze online trainingen staan meer mogelijke thema's)

Nodig Jan uit

Praktische informatie trainingen:

We bieden trainingen aan over elk thema die we ook aanbieden als online training. Wil je een training op maat? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

De prijs van een training op locatie is € 299,- incl. btw en excl. reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Heb je nog vragen? Neem contact op met [email protected].

Training op locatie

Wil jij groeien in jouw impact en praktische tools ontdekken? Wij komen graag langs voor een training!

Lees meer

Sprekers

Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw kerkdienst, evenement of conferentie? Nodig ons uit!

Lees meer

Online trainingen

Nu direct de nieuwste tools, inzichten en inspiratie ontdekken? Bekijk ons aanbod van online trainingen!

Lees meer

Wil je nu direct aan de slag? Dit zijn onze meest favoriete online trainingen:

Groepsdynamiek

Hoe kan jij jouw groep positief beïnvloeden? Wat zijn de onderliggende dynamieken die zorgen dat je groep stil, te druk of juist leuk en ontspannen is? Ontdek het in deze training 'groepsdynamiek'!

Lees meer

Jongerencultuur

Wat zijn de nieuwste trends en hypes in de jongerencultuur? Hoe zit de jongerencultuur in elkaar en sluit je daar op de beste manier op aan? Wat zijn de kenmerken van de huidige generatie? Ontdek het in deze training 'jongerencultuur'!

Lees meer

Relaties opbouwen met jongeren

Wat zijn de sleutels om succesvol relaties met jongeren op te bouwen? Wat is deze 'art of connectie', en hoe pak je dat praktisch aan? Ontdek het: wie, waarom, hoe en wat in deze training!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwste tips, tools, trainingen en events direct in je inbox!