Trainingen & sprekers

Ben jij op zoek naar een inspirerende spreker of training op locatie? Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen!

 

Training op locatie

Wil jij groeien in jouw impact en praktische tools ontdekken? Wij komen graag langs voor een training!

Lees meer

Sprekers

Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw kerkdienst, evenement of conferentie? Nodig ons uit!

Lees meer

Online trainingen

Nu direct de nieuwste tools, inzichten en inspiratie ontdekken? Bekijk ons aanbod van online trainingen!

Lees meer

Nu direct aan de slag? We hebben de beste trainingen voor je klaar staan!

Wil je groeien in jouw jongerenwerk en de beste tips, nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktische handvatten ontdekken? Bekijk onze online trainingen en begin direct! 

Naar online trainingen

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud. Hierdoor spreken wij ten dienste van de doelgroep die we tegenover ons hebben.

 

Bekijk onze sprekers

"Toen wist ik dat ik Zijn kind was!"

‘’Toen jij sprak over Jezus, leek het wel alsof ik Hem even naast je zag staan. Een gevoel van intens geluk overviel me en ik wist dat ik Zijn kind was.’’

"Confronterend, scherp en vol liefde!"

‘’Ik vond je preek confronterend en scherp, maar door alles heen klinkt de liefde van GOD voor mij. Dat heeft me veel kracht en vertrouwen gegeven.’’

Bram

Bram Rebergen (directeur) is gepassioneerd over de geweldige vrijheid die het leven met Jezus geeft! Tegelijk raakt het hem dat jongeren opgroeien in een sfeer van onveiligheid en onbetrouwbaarheid. Er ligt zoveel rijkdom in onze relatie met God, maar dit weten we niet altijd over te brengen aan jongeren. Daarom spreekt Bram graag over thema’s als vergeving, herstel en het Koninkrijk van Jezus Christus.

Nodig Bram uit

Corine

Corine Zonnenberg (theoloog en teamleider Training & Toerusting) is gepassioneerd over jongeren en de kerk. Ze gelooft dat de kerk een plek mag zijn waar jongeren God ontmoeten en ervaren, maar ook een plek waar jongeren mogen meebouwen aan Gods Koninkrijk. Ze gaat regelmatig voor in kerken en spreekt over gebed, Gods stem verstaan en de rol van de kerk.

Nodig Corine uit

Jonathan

Jonathan Pellegrom (jongerenwerker, spreker en auteur) is gepassioneerd over impact maken, jongeren en Jezus. Zijn hart is dat mensen de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. Daarom spreekt Jonathan graag over thema’s als: intimiteit met Jezus, een leven met impact en vertrouwen op God.

Nodig Jonathan uit

Shelton

Shelton Telesford (spreker en relatiebeheerder) geniet van muziek en zijn kersverse gezin. Hij wordt geraakt door het talent en het potentieel dat hij ziet in jongeren. Ondanks hun vaak kwetsbare situatie. “In het Surinaams zeggen we vaak ‘so so lobi’ (alleen maar liefde). Ik geloof dat liefde voor elkaar deze wereld zo veel mooier maakt.” Daarom spreekt Shelton regelmatig over thema’s als identiteit in Christus, Gods liefde en Zijn kracht om grote werken te doen.

Nodig Shelton uit

Joost

Joost van Dalfsen (missionair jongerenwerker & theoloog) is gepassioneerd voor het koninkrijk van God. Hij verlangt ernaar om Gods koninkrijk steeds meer te zien in zijn omgeving. In het dagelijks leven werkt hij met jongeren die aan de rand van de samenleving staan. Gods hart gaat uit naar gebroken mensen. Joost verlangt ernaar om God te mogen vertegenwoordigen in zijn woorden en daden. Hierdoor spreekt Joost graag over thema’s als: Gods Koninkrijk, identiteit en het beste nieuws ooit.

Nodig Joost uit

Praktische informatie sprekers:

Spreken tijdens een gemeente- of jeugddienst?
Je kunt kiezen tussen de opbrengst van een collecte óf € 199 excl. btw en excl. reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Spreken op een conferentie of zakelijke bijeenkomst: Prijs in overleg.

Heb je nog vragen? Neem contact op met [email protected].

Training voor jeugdleiders

Goede jeugdleiders maken sterk jongerenwerk vanuit de kerk. Door wie je bent en wat je doet, laat je zien wat geloven is. Tieners kijken naar jou om te zien wat dit betekent in het dagelijks leven. Wie je bent en wat je doet, maakt verschil! Jij bent belangrijk en Youth for Christ wil graag in je investeren. Daarom bieden we training op locatie aan voor jeugdleiders over diverse thema’s zoals:

  • Jongerencultuur
  • Groepsdynamica
  • Relationeel jongerenwerk
  • Online jeugdwerk

Staat jouw thema er niet tussen? Neem contact op voor een training op maat. (Tip: bij onze online trainingen staan meer mogelijke thema's)

Boek jouw training

Praktische informatie trainingen:

We bieden trainingen aan over elk thema die we ook aanbieden als online training. Wil je een training op maat? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

De prijs van een training op locatie is € 299,- incl. btw en excl. reiskosten à € 0,35 per kilometer.

Heb je nog vragen? Neem contact op met [email protected].

Wil je nu direct aan de slag? Dit zijn onze meest favoriete online trainingen:

Groepsdynamiek

Hoe kan jij jouw groep positief beïnvloeden? Wat zijn de onderliggende dynamieken die zorgen dat je groep stil, te druk of juist leuk en ontspannen is? Ontdek het in deze training 'groepsdynamiek'!

Lees meer

Jongerencultuur

Wat zijn de nieuwste trends en hypes in de jongerencultuur? Hoe zit de jongerencultuur in elkaar en sluit je daar op de beste manier op aan? Wat zijn de kenmerken van de huidige generatie? Ontdek het in deze training 'jongerencultuur'!

Lees meer

Relaties opbouwen met jongeren

Wat zijn de sleutels om succesvol relaties met jongeren op te bouwen? Wat is deze 'art of connectie', en hoe pak je dat praktisch aan? Ontdek het: wie, waarom, hoe en wat in deze training!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwste tips, tools, trainingen en events direct in je inbox!