Inspirerende vlogs!

Ben je op zoek naar snelle tips, goede inzichten met een gezonde dosis humor? Bekijk dan onze vlogs!

 
Nieuwe variant voor jouw jeugdwerk? #omikradvent corona quick tips

Opnieuw hebben we in ons land met allemaal maatregelen te maken. Misschien vallen al je plannen voor jouw jongeren weer in het water. Hoe leef je nu toe naar Kerst? Speciaal voor jou hebben we Omikradvent ontwikkeld. Zo kan je blijven investeren in de relaties met jouw jongeren, wat de...

Lees meer...
 
In 3 stappen in gesprek over gamen? quick tips

Ben jij op zoek hoe je succesvol met jongeren in gesprek kan gaan over gamen? Ontdek hier drie tips van Leenard, jongerenwerker en expert media opvoeding.

Deze Quick Tip van Leenard is onderdeel van de online training: digitale leefwereld. Wil je de volledige training volgen? Neem dan een kijkje...

Lees meer...
 
Hoe krijg je serieuze gesprekken over geloof? quick tips

Merk je soms ook dat het lastig is om met jongeren in gesprek te gaan over geloof? Ontdek in deze Quick Tip van Corine hoe dit komt, en op welke manier je serieuze gesprekken over geloof kan krijgen!

Deze vlog is onderdeel van de online training: 'succesvol relaties opbouwen met jongeren'. Wil je...

Lees meer...
 
Hoe zorgt afstand én betrokkenheid voor betere relaties? quick tips

Ontdek waarom de juiste balans tussen afstand en betrokkenheid de sleutel is tot betere relaties met de jongeren in jouw leven!

Deze Quick Tip van Jonathan is onderdeel van één van onze meest populaire trainingen: 'succesvol relaties met jongeren opbouwen'. Wil je de volledige...

Lees meer...
 
Hoe verdiep je relaties met jongeren? quick tips

Wat hebben jongeren nodig om de relatie met jou als jeugdwerker te verdiepen? Anne-Marieke neemt je mee in een aantal praktische tips!

In de training 'missionair jongerenwerk' hoort dit bij de 3e van de 5 cirkels: verdiepen. Wil je aan de slag met de volledige training? Neem dan een kijkje bij...

Lees meer...
 
In 5 stappen naar betere gesprekken? quick tips

Hoe ga je in 5 simpele stappen naar betere gesprekken met de jongeren in jouw leven? Jan neemt je in deze 5 praktische stappen in deze vlog mee die onderdeel is van de training 'relationeel jongerenwerk'.

Wil je aan de slag met de volledige training? Neem dan een kijkje bij onze online...

Lees meer...
 
Waarom je niet vóór jongeren moet rennen, maar mét quick tips

Hoe kan je jongeren succesvol betrekken bij de activiteiten die jij doet? In deze vlog die komt uit de training 'missionair jongerenwerk' geeft Joost je een aantal praktische tips!

Wil je aan de slag met de volledige training? Neem dan eens een kijkje bij de online trainingen en ga naar de...

Lees meer...
 
Impact maken op 1,5 meter.. quick tips

Hoe bereik je jongeren als er afstand is? Letterlijk, maar misschien ook wel figuurlijk. Ontdek onze beste tips in deze nieuwe vlog!

Lees meer...
 
PEP conferentie december | lockdown special corona pep conferenties

Hoe blijven we jongeren bereiken in deze lockdown? En hoe kan muziek ons hierin helpen? Ontdek het in deze nieuwste PEP conferentie!

Lees meer...
 
Blooper PEP conferentie 2.0 blooper pep conferenties

Dit ging niet helemaal goed... bekijk hier onze bloopers van deze PEP conferentie. En maak je geen zorgen: de echte video gaat beter dan dit!

Lees meer...
 
PEP conferentie November corona pep conferenties

Vraag jij jezelf ook af hoe je succesvol relaties op kunt blijven bouwen met jongeren in deze corona-tijd? In onze PEP conferentie beantwoorden we al je vragen en geven we je onze ROUTEKAART!

Lees meer...
 
Jongeren écht begrijpen. Hoe doe je dat? quick tips

Jongeren écht begrijpen, gaat verder dan gewoon luisteren. Maar hoe doe je dat? Jonathan legde tijdens het Trainingsevent het cultuurkwadrant uit, hoe je daarmee beter aan kunt sluiten bij de levens van jongeren uit diverse culturen.  

 

Het Trainingsevent was een succes!...

Lees meer...
 
Blooper PEP conferentie 1.0 blooper pep conferenties

Dit ging niet helemaal goed... bekijk hier onze bloopers van deze PEP conferentie. En maak je geen zorgen: de echte video gaat beter dan dit!

Lees meer...
 
PEP conferentie oktober corona pep conferenties

Vraag jij jezelf ook af hoe je succesvol relaties op kunt blijven bouwen met jongeren in deze corona-tijd? In onze PEP conferentie beantwoorden we al je vragen en geven we je onze ROUTEKAART!

Lees meer...
 
Relaties met jongeren verdiepen? Ontdek de 3 beste tips! quick tips

Hoe verdiep je de relaties die jij hebt met de jongeren om jou heen? Ontdek het in deze korte video. Onderdeel van de training 'de 5 gewoontes', die hoort bij het gelijknamige boek.

Wat zijn de vijf gewoontes die jou gaan helpen om meer impact te hebben op jongeren in je jeugdwerk? Ontdek...

Lees meer...
 
Wat betekenen de trends van Generatie Z voor jouw jeugdwerk? quick tips

Wat zijn de trends van Generatie Z? En wat betekent dit voor het jeugdwerk in jouw kerk? Ontdek het in deze video!

Deze video is een klein stukje uit de training 'jongerencultuur', waarin we onder andere een volledige training voor jou hebben gemaakt over generatie Z. Meer weten? Ga dan naar de...

Lees meer...
1 2

Wist je dit al?

We helpen jou graag maximaal te groeien in jouw impact op de jongeren in jouw leven. In onze online trainingen nemen onze professionele jongerenwerkers je mee in de beste tips, nieuwste wetenschappelijke inzichten en inspirerende verhalen. Neem eens een kijkje, en ontdek hoe we jou verder gaan helpen!

Bekijk trainingen