Youth for Christ Trainingsevent

Zaterdag 1 oktober 2022

 

Hét jaarlijkse event voor jeugdleiders en jongerenwerkers. Inspirerende sprekers, worship en de nieuwste trainingen voor iedereen met hart voor God en jongeren. 

Hart voor God, hart voor jongeren

Pak je agenda erbij want het Trainingsevent staat gepland op zaterdag 1 oktober! Verzamel alle leiders en begin je nieuwe jeugdwerk seizoen goed getraind en toegerust. Reserveer een plek in jouw kerk waar je samen mee kunt doen aan het digitale event. Of kom naar de trainingslocatie en beleef het event live mee! 

Kijk het Trainingsevent van 2021 terug

TED TALK | MARK STOORVOGEL

Mark Stoorvogel is Pastor in De Stadskerk in Groningen. Hij inspireert tieners en jongeren om zelf na te denken over wie Jezus is, wat Zijn woorden voor ons betekenen en Hem te weerspiegelen in hun wereld en in hun generatie.

Tijdens het Trainingsevenement zal Mark de luisteraars inspireren op gebied van jongerenwerk, rondom het thema ‘hart gaan’.

WORSHIP | BREAK FREE WORSHIP

Break Free Worship is een groep enthousiaste en gepassioneerde aanbidders. Een frisse, eigentijdse band met een herkenbaar geluid die gaat voor impact en doorbraak in Nederland door diepgaande praise en worship. Tijdens het Trainingsevent zullen zij ons leiden in aanbidding.

TRAININGSRONDE 1

Solid Fun & Faith
Een Solid-Club is de leuke en laagdrempelige club waar tieners zich thuis voelen. Tieners komen met plezier en kunnen ook vrienden zonder kerkelijke achtergrond gemakkelijk meenemen. Daarbij draait het om relatie tussen de tieners onderling en met de jeugdleiders. Ze ontdekken spelenderwijs het christelijk geloof en tieners leren zich ontwikkelen op sociaal, emotioneel, fysiek en geestelijk gebied. In deze training leer jij hoe je met Solid-programma’s aan kunt sluiten bij de leefwereld van jouw tieners.

Waardevolle relaties opbouwen met jongeren
Hoe creëer je vertrouwen in relaties en diepgang in gesprekken? In deze training leer je de basis van relationeel jongerenwerk. Hierbij staan we stil bij de Wie, Waarom, Hoe en Wat van relationeel jongerenwerk. Je krijgt inzicht in de stappen van relationeel werken, je ontdekt hoe jij waardevolle relaties aan kunt gaan en wat jij kunt doen om de relatie met jouw jongeren te verdiepen.

Naar de training

TRAININGSRONDE 2

Missionair jongeren bereiken in 5 stappen
Jij droomt van groei in het jeugdwerk en wilt graag meer jongeren bereiken. Maar hoe pak je dat aan? Leer in 5 stappen hoe jij jongeren kunt opzoeken, uitnodigen, uitdagen, verdiepen en betrekken in relatie met God. In deze training ontwikkel je concrete handvatten om direct missionair aan de slag te gaan en meer jongeren te bereiken.

De digitale leefwereld van de nieuwe generatie
Wat speelt er in de digitale leefwereld van de nieuwe generatie af? Waar houden zij zich mee bezig? Welke apps, games en platformen gebruiken ze en met welke redenen en doelen? Je krijgt inzicht in de digitale leefwereld van jongeren en je ontdekt hoe jij hierin positief te werk kunt gaan en van invloed kunt zijn op jouw jongeren.

Naar de trainingen

Jouw trainers dit jaar:

Corine Zonnenberg

Teamleider Training & Toerusting, theoloog, spreker, auteur meerdere boeken, +10 jaar ervaring als jongerenwerker

Jan Verduijn

Hoofdtrainer YfC Nederland, onderwijskundige, adviseur, +15 jaar ervaring als jongerenwerker

Jonathan Pellegrom

Teamleider YfC Rotterdam, spreker, auteur meerdere boeken, +10 jaar ervaring als jongerenwerker

Anne-Marieke Slok

Jongerenwerker Veenendaal & Rhenen, specialist missionair jongerenwerk

Leenard Kanselaar

Jongerenwerker Gorinchem, specialist online jongerenwerk

Joost van Dalfsen

Jongerenwerker Rotterdam, theoloog, specialist missionair jongerenwerk

Next steps..

Online trainingen

Ga door met jouw leeravontuur en duik dieper in onze trainingen. Ontdek de tools, inspiratie en inzichten om jouw impact naar jongeren te laten groeien.

Lees meer

Training of spreekbeurt op locatie

Nodig één van onze trainers uit voor een fysieke training of één van onze sprekers voor jouw evenement, conferentie of kerkdienst.

Lees meer

Complete clubprogramma's

Ben je op zoek naar een volledig seizoen uitgewerkte clubprogramma's? Ontdek hier hoe we jou hierin gaan helpen!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang onze nieuwste tips, tools, trainingen en events direct in je inbox!